אודות רשות המחקר

בנין הסנאט

החוקרים של אוניברסיטת תל-אביב עומדים בצמרת קהיליית המחקר הישראלית והבינלאומית, ומחקריהם פורצי הדרך משפיעים על כל תחומי החיים והתרבות האנושית.

רשות המחקר מלווה את החוקרים לכל אורך תהליך העבודה על המחקר, משלב הגשת הצעת המחקר ועד למשלוח הדוח הכספי והמדעי לקרן המממנת.

כיחידת מינהל מרכזית העוסקת בניהול האדמיניסטרטיבי של המחקר, מייצגת הרשות את אוניברסיטת תל-אביב בארץ ובחו"ל, לצורך קידום המחקר האוניברסיטאי בפני קרנות מחקר, משרדי ממשלה ושותפי מחקר.

באתר האגף תוכלו לקבל מידע אודות מקורות למימון מחקרים בארץ ובעולם, לאתר בעלי תפקידים ברשות המחקר, מידע אודות נוהלים והנחיות בהקשר לניהול המחקר וטפסים לפתיחת תקציבי מחקר והפעלתם.

להצעות ורעיונות הנכם מוזמנים לפנות אל ד"ר פבלו קיסלשטיין , מנהל רשות המחקר

בברכה,